GENIET, MAAR DRINK MET MATE!

Bierfeest is een handelsnaam van

Riverland Music Lab BV

Disclaimer /  Gebruiksvoorwaarden

Door producten van Bierfeest te kopen en/of te gebruiken, ga je akkoord met het volgende:

De Bierfeest producten zijn niet bedoeld om te worden gebruikt met andere alcoholische dranken dan bier (pils). Gebruik nooit bier met een alcoholpercentage van meer dan 5%. Voorkom te allen tijde alcoholmisbruik!

Bierfeest producten zijn absoluut niet bedoeld voor alcoholgebruik door minderjarigen. Minderjarigen kunnen Bierfeest producten natuurlijk wel gebruiken met niet-alcoholische dranken.

Bierfeest producten zijn bedoeld voor een leuk feest – zorg ervoor dat het leuk blijft. Bierfeest is niet verantwoordelijk voor overconsumptie van alcohol bij het gebruik van de Bierfeest producten. Iedereen die alcohol gebruikt met de Bierfeest producten is zelf verantwoordelijk voor de hoeveelheid alcohol die wordt geconsumeerd en doet dit op eigen risico. De gebruiker, en niemand anders dan de gebruiker, dient altijd zelf volledige controle te hebben over het gebruik van Bierfeest producten.

Houd de Bierfeest producten altijd goed schoon. Bierfeest producten zijn niet geschikt om in een vaatwasser te worden gereinigd.

Bierfeest is niet verantwoordelijk voor schade in verband met het gebruik van Bierfeest producten of overconsumptie van alcohol. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, schade aan zichzelf of anderen en schade aan eigendommen tijdens of na consumptie.

Bierfeest is niet verantwoordelijk voor ziekte of letsel in verband met het gebruik van de Bierfeest producten met inbegrip van gebruik, misbruik, ongeval of anderszins.

Om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne zijn de Bierfeest producten niet geschikt om te worden teruggezonden. Het herroepingsrecht is daarom niet van kracht op onze producten.

Als u een Bierfeest product verkoopt of cadeau doet, verstrek je deze Disclaimer altijd aan de ontvanger.

Maak er een feestje van!

WHEN YOU DRIVE, NEVER DRINK!

Bierfeest

Postbus 87

3960 BB  Wijk bij Duurstede

E-mail:  Klantenservice@Bierfeest.nl

Kamer van Koophandel handelsregister: 64608336
BTW nummer:  NL8557 42203 B01